Gevoed door de regen,
gerijpt in de zon

Tuinontwerp

Een mooie tuin, begint bij het ontwerp. Of eigenlijk nog daarvoor. Pro Tuinen bekijkt samen met u wat uw wensen en ideeën zijn. Wordt de tuin overdag veel gebruikt of juist ’s avonds? Wat voor stijl past bij u? Hoe groot of klein is de tuin en wat wilt u met het ontwerp bereiken? Pro Tuinen maakt optimaal gebruik van ruimte. Of deze nu groter of juist kleiner moet ogen.

Rekening houdend met de wensen, mogelijkheden en het beschikbare budget, gaan de creatievelingen van Pro Tuinen aan de slag met originele ontwerpen. Van strak modern tot weelderig en natuurlijk. Er wordt geschetst, getekend en geschrapt, tot het perfecte ontwerp ontstaat. Uw ontwerp.

Het ontwerp en de bijbehorende offerte worden u gratis door Pro Tuinen aangeboden. Deze offerte is overigens uiterst gedetailleerd, zodat u precies weet waar u voor betaalt! Dit geldt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Interesse? Bel voor een gratis afspraak!

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp volledig aansluit op uw wensen, begint Pro Tuinen met de aanleg van uw tuin. Vakbekwaam voeren we alle nodige werkzaamheden uit. Graafwerkzaamheden, het aanleggen van gazons, beplanting en bloemenperken, maar ook verzorgen wij sierhekwerken, bestrating en tuinverlichting.

Pro Tuinen gaat altijd voor de beste kwaliteit. Zo hebben we een groot netwerk bestaande uit betrouwbare, vakkundige leveranciers waar wij de benodigde materialen en beplanting voordelig in kunnen kopen. Die kwaliteit is ook te zien in onze werkwijze. Wij schenken aandacht aan details en realiseren een perfecte aflevering.

Pro Tuinen werkt op basis van een projectprijs. U betaalt dus niet per uur en weet vooraf waar u aan toe bent. Graag komen wij vrijblijvend langs om u hier meer over te vertellen. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Tuinonderhoud

Een goed aangelegde tuin verdient professionele nazorg. Onderhoud waardoor de tuin altijd netjes is en waarmee het ontwerp jarenlang tot zijn recht komt. Niet iedereen heeft hier tijd voor of zin in en bovendien vraagt het om de nodige kennis. Pro Tuinen beschikt over deze kennis én doet het met plezier voor u.

Met het onderhoudscontract van Pro Tuinen, heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Bomen worden gesnoeid in de juiste seizoenen, uw gras wordt netjes gemaaid en onkruid wordt verwijderd. Zo is uw tuin altijd zoals deze bedoeld is en dat voor een vast bedrag per maand!

De ene tuin is de andere niet. Daarom maakt Pro Tuinen een contract op maat voor u, particulier of zakelijk. Of wij nu maandelijks of jaarlijks onderhoud uitvoeren, u kunt rekenen op de vriendelijke en professionele service van Pro Tuinen. Bel gerust voor meer informatie!

© Copyright - ProTuinen