Gevoed door de regen,
gerijpt in de zon

U wilt graag uw tuin compleet of gedeeltelijk vernieuwen. Of u heeft een bedrijfspand en wilt dat de ruimte eromheen altijd netjes en representatief is.
Maar, wat kost zoiets?

Pro Tuinen komt graag geheel kosteloos met u kennismaken. Ook het ontwerp voor uw tuin en de offerte worden u gratis aangeboden. Dan weet u wat de mogelijkheden zijn. Vanaf daar, bekijken we of Pro Tuinen iets voor u kunt betekenen. Duidelijk en transparant.

Vraag naar meer informatie via 06 – 293 396 16, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Stel uw vraag aan hovenier Pro Tuinen!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Pro Tuinen
Huis te Veldelaan 48
3155 SG Maasland
KvK: 57743010

06-293 396 16
info@protuinen.nl

Referenties

Familie Hartman

Via een van onze buren kwamen wij in contact met Pro Tuinen. Wij hebben een nieuwbouwhuis, dus de achtertuin moest nog worden aangelegd. In eerste instantie hadden wij het plan om alles zelf te doen, maar we zagen op tegen de tijd en moeite die het ons zou kosten. Bij onze buren hadden wij het werk van Pro Tuinen gezien en dit deed ons besluiten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Dhemian van Pro Tuinen kwam langs en heeft onze wensen aangehoord en de situatie bekeken.

Na ongeveer een week kwam Dhemian weer langs met een ontwerp en offerte. Wij hadden aangegeven dat we hoogte in de tuin wilden hebben, maar niet precies wisten wat praktisch en mooi was. Ook wilden wij graag de inkijk aan de achterkant een beetje beperken, maar niet de tuin helemaal afsluiten. De tuin grenst namelijk aan een sloot, met daarachter een parkeerplaats. Dhemian verraste ons met een mooi ontwerp bestaande uit een terras, een vlonder en een robuuste pergola van Douglas hout. Vooral de pergola was creatief bedacht, met schuine planken die de inkijk gedeeltelijk beperken.

De werkzaamheden werden snel en professioneel uitgevoerd. Dhemian werkt netjes en precies en tijdens de aanleg kwam hij met bruikbare tips en adviezen wanneer wij vragen of wensen hadden. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden, dit hadden wij zelf niet zo kunnen maken!

Familie Heulekom

Eind april 2015 hebben wij Dhemian Asselmans van Protuinen 2 weken lang in huis gehad. Wij wonen in Wenen, Oostenrijk en hadden ca. 350m2 te betegelen.

Ca. 80m2 betrof betegelen met betonklinkers en de resterende ca. 270m2 is betegeld met keramiektegels van 61×61 cm.

Op het sociale vlak zijn wij zeer blij met Dhemian. Hij draaide normaal mee in ons gezin, was de hele tijd vriendelijk tegen ons, onze kinderen en gasten die langs kwamen. Ook hebben wij hem ervaren als precies en netjes. Dhemian was de hele tijd open om onze gedachten over het moest worden aan te horen en hierop met waardevolle adviezen te reageren. Dhemian heeft meermaals voorstellen gedaan hoe wij de kosten laag konden houden.

Dhemian heeft de hele tijd een goede werk-dicipline getoond. Op tijd beginnen, op vaste tijden pauzes die telkens eerder aan de korte dan aan de lange kant waren en lang doorwerken. Het tempo van zijn werk was constant hoog en hij was onvermoeibaar.

Op professioneel vlak, qua resultaat zijn wij ook zeer blij met het werk dat Dhemian heeft geleverd. Het tegelwerk betrof diverse glooiingen die behoorlijk complex waren waarbij er goed opgelet moest worden op juiste afwatering en veilige begaanbaarheid. De terrassen bij het huis, bij het zwembad en oprit bij de garage zijn super-mooi geworden Goed vlak, goed uitgelijnd, stevig, ook op de schuine vlakken en precies bij hoeken en rondingen.

Naast het tegelwerk heeft hij nog vele goede adviezen gegeven over planten, nog te construeren trappetjes enz.

Ik beveel Dhemian van harte aan omdat wij zo’n enorm positieve ervaring met hem hebben. Mocht u/je nog vragen hebben dan ben ik altijd te vinden op Linkedin of bereikbaar via wvanheukelom@gmail.com en graag bereid een en ander nog toe te lichten.

Ik wens Dhemian en Pro Tuinen een glorieuze toekomst.

Wally van Heukelom

Familie Staal

Voor het eerst hebben wij een hovenier in de hand genomen om van onze tuin een verlengde van ons huis te maken. Wij vinden het fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben, maar door de goede communicatie en professionaliteit van Pro Tuinen, hadden wij het vertrouwen om dit los te laten.
De creativiteit, het vakmanschap en service van Pro Tuinen hebben gezorgd voor een schitterend eindresultaat, dat we nooit zelf hadden kunnen bereiken!
We willen Pro Tuinen bedanken voor onze fantastiche tuin, die niet alleen alles is wat wij wensten, maar ook nog eens top is aangelegd en sfeervol is verlicht!

S.Staal

Familie Bakker

In juni 2015 heeft Dhemian onze voor- en achtertuin aangelegd. Het tuinontwerp was relatief eenvoudig, maar het was wel wat werk; tuinen leeghalen, grotendeels bestraten met natuursteen in wildverband, schutting en olijfboom plaatsen en de levering van heel veel rotsen. De inkoop van de materialen was goed, de planning reëel, de uitvoering van het werk was goed en de factuur klopte direct. Dus onze ervaring met de samenwerking met Pro Tuinen was zeer goed. Wij hebben al veel genoten van onze nieuwe tuin en zijn blij dat wij Pro Tuinen de opdracht gegeven hebben om het voor ons te regelen.

Wij wensen Dhemian veel goede zaken toe!

Familie De Bakker te Delft

Familie Stinissen

Prachtige tuin! Bij het eerste ontwerp had je direct het idee dat er overnagedacht was.Het eindresultaat is oogstrelend, Iedere dag genieten we van ons uitzicht.

© Copyright - ProTuinen